Yılın En İyi Doğal Ahşap Ürünleri Markası, AD AHŞAP !

28.10.2022

Yılın En İyi Doğal Ahşap Ürünleri Markası, AD AHŞAP !

Uluslararası Kalite Ödüllerinin sahiplerini bulduğu gecede Ad Ahşap'a Yılın En İyi Doğal Ahşap Ürünleri Markası ödülü verildi.

Türkiye'de alanında başarılı isimlerin belirlendiği, Hülya Yanıkdağ ve İlker Bekar organizatörlüğünde 25 Ocak 2021 tarihinde yapılan 2. Uluslararası Kalite Ödüllerine çok sayıda ünlü isim de katıldı. Mazhar Alonson'un konser verdiği gala gecesinde Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Divrik ödülünü Özlem Yıldız ve Şenol İpek'in elinden aldı.

Ödül sonrasında "Kadına Şiddete Hayır!" diyerek sosyal sorumluluk mesajı vermeyi ihmal etmeyen Divrik, iş hayatında ki azimli çalışmaların sonrasında ödülü almanın kendisi için gurur kaynağı olduğunun altını çizerek, kişisel gelişimin bitmeyen bir yolculuk olduğunu, bu yolculuk esnasında gelen ödüllerin ve güzel geri bildirimlerin kendisi için güçlü bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. İş hayatında ki destekleri için ailesi ve çalışma ekibine teşekkür etti.

Başarılı isim ve firmaların ödül aldığı geceye Atiye Deniz, Murat Yıldırım, Berdan Mardini, Hülya Polat, Ayçam, Ebru Keskin, Taladro, Görkem Sevindik, Mert Öcal ve Aslıhan Karalar gibi ünlü isimler de katıldı.

Son Haberler